Pumpás segédeszköz hölgyeknek

Pumpás segédeszköz hölgyeknekA pumpás erotikus segédeszközökről általában a férfiaknak szánt eszközök jutnak eszünkbe, de hölgyeknek is készülnek hasonló funkcióval rendelkező kellékek. Ezeknek a feladata ugyanaz, mint a férfi kellékek esetén, az élvezet fokozása.

A hölgyeknek szánt hasonló segédeszközök összefoglaló neve találóan a puncipumpa. Ezek az eszközök egy pumpából, valamint egy vákuumos részből állnak. A vákuumos rész rendszerint szilikonból készül, hogy kényelmes, könnyen használható legyen. A vaginapumpák használata során érdemes síkosítót is alkalmazni, különben kellemetlen is lehet az élmény, ezt pedig mindenképpen ajánlott elkerülni. Vízbázisú síkosító ajánlott elsősorban ehhez a segédeszközhöz.

A segédeszköz lényege, hogy segít abban, hogy vérbőség alakuljon ki azon a helyen, ahol alkalmazva van. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a vaginapumpák segítségével a csikló és a hüvely vérellátása növelhető, aminek hatására érzékenyebbé válnak ezek a területek. Az érzékenység pedig erősebb orgazmushoz, élvezetesebb együttlétekhez vezet.

Ahogy a legtöbb erotikus segédeszköz esetén, úgy a pumpás eszközöknél is megjelentek a vibráló, motoros típusok. Ezek a segédeszközök a vákuumos hatás mellett vibrációsan is működtethetők, így egyesítik a két eszköz típus előnyeit. Azok számára is jó választás lehet a vaginapumpa, akik nehezen, vagy egyáltalán nem tudják az orgazmust elérni. A plusz stimulációnak köszönhetően a segédeszköz segíteni tud ezen a területen is.