Sokan keresik a design klímákat

Sokan keresik a design klímákatKlíma vásárláskor szinte mindenki tisztában van azzal, hogy nagyon fontos a megfelelő teljesítmény megválasztása, hogy érdemes nevesebb, megbízhatóbb gyártó készülékeit keresni, vagy azzal, hogy nem a nyár közepén kell klímát szereltetni, ha egy mód van rá. Azzal azonban kevesebben foglalkoznak, hogy maga a klíma készülék hogyan is néz ki.

Általában a beltéri egységeket ma már úgy tervezik meg, hogy az alap esztétikai követelményeknek megfeleljenek. Ez nem mindenkinek felel meg azonban, számukra a design klímák jelentenek megoldást.

A design klímákat úgy tervezik meg, hogy a beltéri egységek kialakítására, formájára, megjelenésére nagy hangsúlyt fektetnek. Gyakori megoldás, hogy a hagyományos fehér színek helyett fekete, szürke vagy akár arany színben készülnek a design klímák, ezáltal sokkal elegánsabbak, esztétikusabbak, mint a hagyományos beltéri egységek. Nem kell attól tartani, hogy a klíma elrontja a helyiség összképét, épp ellenkezőleg, a design klímák akár díszként is megállják a helyüket. A színes külsőt gyakran egyedi ledes világítás dobja fel még jobban, a világítás akár állítható, személyre is szabható, a színek változtathatók, beállíthatók, így mindenki megtalálja azt a világítást, ami az elképzeléseinek a legjobban megfelel.

A design klímák beltéri egységét úgy készítik el, hogy könnyen fel lehessen őket szerelni úgy, hogy minél kevesebbet kelljen a falon kívül vezetékezni. Ennek az oka, hogy az összképet gyakran elrontja, ha a klíma mellett kábelcsatornában kell a vezetékeket, csöveket vinni.